5 keer de lekkerste sapjesbars in Nederland

Foto: Publiek domein

Staat een gezonder 2017 ook op jouw lijstje met goede voornemens? Ga dan eens bij deze sapjesbars langs. Hun drankjes zijn niet alleen gezond, maar ook nog eens heel erg lekker.

Juice Brothers – Amstelveen

Bij Juice Brothers vind je heerlijke sapjes met bijzondere ingrediënten. Dit zaakje heeft niet alleen een vestiging in Amstelveen, maar ook in Amsterdam en Haarlem. De vestiging in Amstelveen vind je in het Binnenhof.

The Happiness Café – Eindhoven

In hartje Eindhoven, Nieuwe Emmasingel, kun je The Happiness Café vinden. Hier geniet je van een gezonde lunch met een sapje on the side. Van de goodies die je hier kunt kopen, worden wij overigens ook heel blij.

Sajoer – Rotterdam

Sajoer is dé sapjesbar van Rotterdam. De Sajoer sappen zijn bereid met lokale, seizoengebonden groenten en fruit die worden bewerkt met de slowjuicer. Voor ontbijt en salades kun je hier ook terecht aan de Botersloot in Rotterdam.

Smood – Utrecht

In de buurt van de Vismarkt in Utrecht? Breng dan een bezoekje aan Smood. Bijna alle voedingsstoffen die ons lichaam nodig heeft, haal je uit het sap van rauwe groenten en fruit bij deze hotspot.

Dr. Blend – Amsterdam

Een energieboost haal je tijdens het shoppen bij Dr Blend. Dit zaakje vind je in de Herenstraat in Amsterdam en is volledig organic. Je vindt hier niet alleen talloze gezonde sapjes, maar je kunt hier ook nog eens lekker lunchen en winkelen.