Familie Paashaas en HEMA organiseren grootste paasei zoektocht ooit

Foto: HEMA

De paasdagen staan bijna voor de deur en voor ons komt de paashaas nooit te vroeg. HEMA bereidt zich voor en organiseert, samen met de familie Paashaas, de grootste zoektocht naar paaseieren ooit!

Iedereen met een neus voor paaseitjes, jong en oud, is welkom om deel te nemen aan deze speurtocht. De paashazen hebben wel duizenden eitjes verstopt, zowel in iedere winkel van HEMA als de website. Je kunt meedoen van 3 tot en met 16 april 2017 in meer dan zevenhonderd HEMA winkels door heel Europa. Neem een kijkje op de site voor meer informatie over de zoektocht.

Niet alleen kinderen beleven plezier aan de paasei zoektocht. Als je minstens vijf paaseitjes hebt gevonden op de website van HEMA, tellen de eieren als spaarpunten voor een korting van vijf euro bij een minimale besteding van twintig euro in de webshop. Mooi meegenomen!

Nog één klein dingetje. De Paashaas is creatief geweest en heeft een nieuwe smaak bedacht voor zijn paaseitjes: caramel-zeezout! Hiermee tovert hij spontaan een lach op ons gezicht. Met dit zoete (pardon: stoere!) filmpje introduceert hij zijn samenwerking met HEMA: