Originele valentijnscadeautjes voor hem en voor haar

Foto: Publiek domein

Ben je nog op zoek naar een cadeautje voor Valentijnsdag? Stop dan met zoeken. Wij hebben de meest originele cadeautjes voor hem en voor haar in verschillende prijsklassen voor je verzameld.

Man

Slurpen in Frankrijk

In de ‘Slurp’-reeks beschrijft auteur Ilja Gort elk jaar de belevenissen op zijn wijnchateau La Tulipe in Bordeaux. In zijn nieuwste boek Slurpen in Frankrijk, vertelt hij over hoe je succes kunt bereiken, maar ook over de keerzijde daarvan. Wellicht kun je dit boek cadeau doen tijdens een intieme een wijnproeverij?

Slurpen in Frankrijk kost 14,95 euro

Foto: Slurpen in Frankrijk

Boxershort

Verras je geliefde met een mooie boxershort. Dit cadeau is niet alleen leuk voor hem, maar ook voor jou haar. Kies bijvoorbeeld voor deze boxer van DEAL, die volledig in het teken van Valentijnsdag staat.

Boxershort DEAL kost 16,95 euro

Foto: DEAL

Adrenaline voor Twee

Zijn jij en je partner echte avonturiers? Met deze tegoedbon van Bongo heb je keuze uit 140 activiteiten op het land, in het water of in de lucht in Nederland, Frankrijk en België. Van raften tot skydiven, je kan het zo gek niet bedenken.

Adrenaline voor Twee kost 99,90 euro

Foto: Bongo

Vrouw

Het bucketlist boek voor koppels

In het bucketlistboek voor koppels van Elise De Rijck vind je 250 gekke, grappige, unieke, maar soms ook heel serieuze opdrachten die je samen met je geliefde gedaan moet hebben. Zo is een van de opdrachten om geheime briefjes voor elkaar tussen de melkproducten in de supermarkt achter te laten.

Het bucketlist boek voor koppels kost 12,50 euro

Foto: Het bucketlist boek voor koppels

Iphoria stickers en patches

Deze leren stickers van Iphoria kunnen geplakt worden op leren accessoires, zoals tassen en portemonnees. Zo geef je elk kledingstuk een unieke twist. Een musthave voor iedere fashionista.

Iphoria stickers en patches kost 30,00 euro

Foto: Iphoria

Luxe wellness weekend

Een dagje naar een wellness centrum is leuk, maar een weekendje naar een wellness centrum met je lief is natuurlijk nóg leuker. Met deze tegoedbon van Bongo heb je keuze uit 100 honderd hotels met uitgebreide wellnessfaciliteiten, waarvan het gebruik ervan is inbegrepen.

Luxe wellness weekend kost 139,90 euro

Foto: Bongo