Steeds meer zon

Vandaag
14° 1.0° w 3
Zeist (weeronline.nl), 28 april 2015 - Vanmiddag schuiven de meeste buien geleidelijk naar het oosten weg en is het tijd voor zonneschijn. De temperatuur blijft aan de magere kant voor eind april. Morgen minder zon en meer buien, het kwik blijft nog even aan de frisse kant.
Komende 5 dagen Max Min Wind
woensdag bewolkt en een enkele lichte bui 15° zw 3
donderdag bewolkt en een enkele lichte bui 15° zw 3
vrijdag licht bewolkt 15° no 2
zaterdag licht bewolkt 18° o 2
zondag bewolkt en af en toe regen 18° z 3

Uitgebreide weersverwachting

Vanmiddag is vooral in het oosten van het land kans op een bui en breekt vanuit het westen de zon door. In de loop van de middag wordt het droog. De temperatuur komt vanmiddag niet verder dan een graad of 11 bij een aanwakkerende (matige tot vrij krachtige) westenwind.

Vanavond is het helder, komende nacht neemt vanuit het zuidwesten de bewolking toe. De temperatuur daalt naar 5 graden aan zee tot 0 in het oosten.

Morgen gaat de zon grotendeels schuil achter bewolking. In de ochtend is het overwegend droog, in de middag stijgt de kans op een bui en ’s avonds volgt een zwakke storing. De temperatuur komt uit op 12-14 graden. De zuidwestenwind is meest matig van kracht.

Donderdag is er meer ruimte voor de zon, maar moeten we ook met buien rekening houden. De westenwind voert andermaal frisse zeelucht aan waardoor de temperatuur onder normaal blijft steken.

Vrijdag en zaterdag lijken twee droge en vrij zonnige dagen te worden. Later op zaterdag neemt vanuit het zuiden de bewolking toe. De temperatuur loopt geleidelijk op. Is het vrijdag nog een graad of 14, zaterdag kan het in het zuiden 17 graden worden.

De dagen daarna neemt de wisselvalligheid mogelijk weer wat toe. Met een zuidenwind komen de temperaturen iets hoger uit. Stabiel lenteweer zit er voorlopig even niet in.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg weeronline.nl dan op twitter en op facebook of google-plus.

Regenradar
Nederland
Regenradar Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer