Regionaal mist, later soms zon

Vandaag
13° 7.0° zw 2
26 okt. 2016, 2:00 uur - Vanochtend is het regionaal mistig en kan het verkeer hinder ondervinden. Verder zijn er wolkenvelden met geleidelijk ook zon. Vanmiddag neemt in het westen en noorden de bewolking toe, maar het blijft waarschijnlijk droog. Het wordt 11-14 graden. Vanavond kan in het noordoosten een spatje regen vallen. Morgen is het vrij zacht met 14-15 graden en soms zon.
Komende 5 dagen Max Min Wind
donderdag 15° zw 3
vrijdag 14° zw 3
zaterdag 15° zw 2
zondag 15° zw 2
maandag 14° zo 2

Uitgebreide weersverwachting

Vanochtend kan het regionaal mistig zijn. Verder zijn er veel wolkenvelden, maar het is wel droog. In de loop van de ochtend lost de mist geleidelijk op en kan voorzichtig de zon doorbreken.

Vanmiddag zijn er stapelwolken en enkele zonnige perioden. In het westen neemt de bewolking toe en later verdwijnt ook in het noorden op veel plaatsen de zon. Het wordt 11 graden in het noordoosten tot lokaal 15 in Zeeland en daarbij staat een zwakke tot matige zuidwestenwind.

Vanavond kan in het noorden een beetje (mot)regen vallen. In de rest van het land blijft het droog met wolkenvelden en enkele opklaringen. De minima liggen tussen 7 graden in het binnenland en 11 aan de kust.

Morgen zijn er veel wolkenvelden en in het noordoosten kan tijdelijk een spatje regen vallen. Af en toe schijnt de zon en met 14-15 graden is het een graadje zachter dan normaal. De zuidwestenwind is matig in het binnenland tot vrij krachtig aan zee.

Vrijdag verandert er weinig met in het (noord)oosten de meeste bewolking en een kleine kans op een beetje regen en in Zeeland juist een grotere kans op wat zon. Het blijft zacht.

In het weekend gaat de temperatuur een graadje omlaag. Verder zijn er veel wolkenvelden en in de nacht en vroege ochtend is er kans op mist. Na het weekend stijgt de kans op regen en komende week daalt de temperatuur waarschijnlijk naar 11 tot 13 graden.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg Weeronline dan op twitter en facebook.

Regenradar
Nederland
Regenradar Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer