Branded Content op Nieuws.nl

 

Geïnteresseerd in adverteren? Neem contact op met ons salesteam via [email protected]

Nieuws.nl heeft verschillende vormen van branded content:

Het is voor adverteerders een goed moment om aandacht voor hun product of diensten te krijgen. Met 3,2 miljoen unieke pageviews per maand is Nieuws.nl hier het geschikte medium voor. Nieuws.nl bestaat uit 70 lokale gemeente websites en een landelijke pagina vol themakanalen.

Wat kan je verwachten?


tablet-313002Branded journalism

De branded journalism content zoals een gesponsord artikel met een soortgelijke look and feel als een nieuwsartikel, maar laat duidelijk je merk als afzender van de content zien. Het biedt lezers een prettige manier om content te ervaren en biedt klanten de ruimte om hun boodschap op een relevante manier aan te bieden. Hiermee bereikt je je doelgroep op een relevante en impactvolle manier.

In een branded artikel is het mogelijk verschillende vormen van content te brengen, tekstueel, video, foto, verwijzingen, invulformulieren, etc. Het is mogelijk om een branded content te plaatsen op de voorpagina van nieuws.nl, maar ook in een zeer specifiek umfeld van onze themakanalen.

Branded video

We produceren korte en zeer betaalbare tutorials, professionele en amateur vlogs. Een tutorial is een informatievideo waarbij de informatie belangrijker is dan de boodschap. Hierdoor is het een verkapte commercial waarbij de brandexperience ook geïmplementeerd is. Een vlog is een videoblog en wordt gemaakt door (amateur)deskundigen die tips en kennis deelt. Vlogs worden vaak ingezet om de consument te activeren zelf aan de slag te gaan en meer betrouwbaar over merk/product te zijn.

Advertorials

Met een advertorial is het mogelijk om met gebruik van data content op een relevante wijze onder de aandacht te brengen. De advertorial wordt getoond onder artikelen of tussen artikelen binnen een rubriek. Het is mogelijk om te verwijzen naar een extern platform of een video.

Nieuws.nl helpt bij het maken van relevante content

Nieuws.nl helpt de juiste content te maken die je doelgroep raakt. Nieuws.nl redigeert of schrijft het artikel op basis van aangedragen input of maakt de content van A tot Z. Het is mogelijk om media zoals video’s in artikelen te plaatsen. Deze kunnen worden aangeleverd via een YouTube video of door Nieuws.nl worden geproduceerd.

Geïnteresseerd in deze mogelijkheden of wilt u meer informatie? We denken graag met je mee.