Jumbo opent eerste stationswinkel

Foto: ANP

Supermarktketen Jumbo gaat de strijd aan met de concurrentie op het station. Het bedrijf opent in Eindhoven zijn eerste stationswinkel. Het concept heeft wel wat weg van die van AH to go van branchegenoot Albert Heijn.

De Jumbo-winkel in Eindhoven opent woensdag 15 november zijn deuren. Bij de winkel die draait volgens het Jumbo City-concept kunnen reizigers terecht voor broodjes en andere tussendoortjes om direct op te eten of om mee te nemen. Het assortiment bestaat uit elementen van de Jumbo-supermarkten, de Jumbo-Foodmarkt en restaurantketen La Place.

Jumbo sprak over de opening van een ,,eerste stationswinkel”. Eerder dit jaar opende het supermarktbedrijf de eerste winkel volgens het concept in het centrum van Groningen en ook in andere steden wordt het concept uitgerold.

Jumbo is naar eigen zeggen altijd op zoek naar meer locaties voor het City-concept. Of het ook meer winkels op stations gaat openen, wilde een woordvoerster van het bedrijf niet zeggen. ,,Daarvoor is nu het nog te vroeg.”