Andrea van Utopia haalt woede van dochter op de hals

Deelnemer Andrea uit de realityserie Utopia heeft met haar optreden in het programma de woede van haar dochter op de hals gehaald. En dat laat haar dochter dan ook duidelijk merken op Facebook: “Ik sta echt zwaar en zwaar te koken van woede”, valt op haar profiel te lezen.De woede ontstond doordat Andrea in het programma te horen kreeg dat haar stiefdochter overleden was. Hier werd de Utopia-deelneemster zichtbaar emotioneel van, tot hevige verontwaardiging van haar biologische dochter. Haar reactie op Facebook liegt er niet bepaald om:

“Alle afleveringen van Utopia net terug gekeken. Ik sta echt zwaar en zwaar te koken van woede. Ik kan op zijn netjes genoeg zeggen dat mijn verwekker, ik noem jou niet eens mijn moeder, een vieze vuile scheinheilige tiefushoer is. Jankt de ogen uit haar kop (prachtig acteerwerk, chapeau) voor haar overleden stiefdochter, maar zelf nooit een traan gelaten om jou bloedeigen kind? “

Huilend op wc
“Jij hebt het gore lef gehad om mijn familie kapot te maken, mij proberen te ontvoeren, en vervolgens op zeer jonge leeftijd in de steek te laten, mij mee van de manege mee weer eens proberen te ontvoeren, waar ik mij huilend op de wc uren heb opgesloten uit angst, liegen tegen de kinderrechter en kinderbescherming over dat je zogenaamd een huis in Amsterdam had maar vervolgens met je bek in Bonaire woont.”

Kitten van balkon
“Ik kan uren doortypen zo. Nooit een cent aan mij besteed, aan je eigen vlees en bloed. En ten slotte bij Oh oh Europa zeggen dat ik dood ben? Vals mens, ik hoop dat je doodrot in jou eigen, bekeerde sekte-wereldje met die bloedhond van je tweelingzus erbij, je weet wel, die haar kitten van het balkon afgooide en stal wat er te stelen viel.”

“Ik zal wel binnenkort de PrivĂ© of de Story ff bellen om met een mooi verhaal te komen, dan ziet iedereen hoe jij werkelijk bent. 1 ding is zeker, ik zal later een zoveel betere moeder dan jou worden!“

Lees ook:

Volg Nieuws.nl ook via Twitter [!image:i4xifolx6ja8i71xk19osm77h!] en Facebook [!image:c0x5v5wi4wfjjau1ottyvz29c!]