Roy Donders veilt zijn beroemde WK-bus

Foto:

Dit is dé kans van de die-hardfan van Roy Donders. De zanger zet zijn beroemde oranje Volkswagen bus te koop en geeft er een meet & greet bij cadeau. De bus werd een hit door de Jumbo-commercial die rondom het WK Voetbal in Brazilië werd gemaakt.De bus werd naast de commercial gebruikt in de videoclip van WK-nummer ‘We geven ze op hun donders’. Inzittenden waren onder andere René Froger en de Brabander zelf. 

[!youtube:http://www.youtube.com/watch?v=rsvfxZmcqhc!]

Het Oisterwijkse handelshuis LJ Trading is door Roy Donders zelf benaderd om de veiling te organiseren. Directeur Lieke van Beers vertelt aan het Brabants Dagblad dat de veiling niets met geldproblemen te maken heeft. De bus is inmiddels ook gespot op faillisementendossier.nl, maar volgens Van Beers heeft dat dus niks met de reden van de veiling te maken. ‘De wagen staat nu gewoon bij Roy in de weg. Daarom wil hij ‘m verkopen’, aldus de directeur.

Lees ook:

Degene die het hoogst biedt krijgt de sleutels van Donders zelf overhandigd. Voor de liefhebber heeft de zanger ook nog een gesigneerd juichpak in petto.

De veiling start op zaterdag 18 oktober. Van 10.00 tot 16.00 uur is het mogelijk om de bus te komen bekijken in Oisterwijk. De veiling loopt tot 27 oktober.