‘Verras’ je (ex-)geliefde met bloemen van Pleurop

Foto: Facebook 'Pleurop Bloemen'

De bloemetjes buiten zetten op Valentijnsdag is iets wat veel Nederlanders graag doen voor hun geliefde op deze speciale dag. Toch gaat het leven niet altijd over rozen, want relaties kunnen ook flink de soep in lopen. Verbloem dit niet langer en schakel de hulp in van Pleurop!

Is je liefje vreemd gegaan, heeft hij of zij je mateloos gekwetst of botert het simpelweg niet meer tussen jullie? Van een verwelkt boeket rozen tot aan een lullige liefdesbrief: bij Pleurop ben je voor een duidelijke break-up aan het juiste adres.

Op de site bestel je nu voor 4,50 euro een heerlijk vers bosje verlepte rozen, voor iemand die het écht verdient. Is een heel boeket teveel van het goede, zelfs van verwelkte bloemen? Dan kun je er ook voor kiezen om één zielig, verwelkt roosje te laten bezorgen. Voer de gegevens in van de boosdoener, selecteer een van de florissante cadeautjes en klaar is kees. Voor een eurootje extra schrijft Pleurop er met liefde nog een ‘liefdevol’ kaartje bij. Vervolgens wordt de verrassing afgeleverd bij de gelukkige. Eind goed, al goed!