Dennis Weening heeft wel een erg opmerkelijk trekje…

Dennis Weening en de kandidaten
Dennis Weening en de kandidaten
Foto: RTL

Dennis Weening presenteert het nieuwe seizoen van Levenslang Met Dwang. In het programma reist hij met een groep van acht mensen die lijden aan een ernstige dwangstoornis naar Thailand, met als doel weer een normaal leven te leiden.

Welke dwangstoornis zou jij het minst graag hebben?
“Ik zou er geen een kunnen handelen. Maar als ik bij het openbaar toilet ben, raak ik alles zo min mogelijk aan met mijn handen en probeer ik de deur met mijn arm te openen. Een wc-bril doe ik met mijn voet omhoog, dat zijn wel lichtelijke smetvrees dingetjes.”

Heb je nog meer rare trekjes?
(Lacht) “Ja, eigenlijk wel. Voordat ik de deur uit ga moet ik altijd een slokje drinken. Ook als ik al buiten sta, loop ik terug om nog een slokje te drinken. Dan denkt mijn vrouw: jezus gast, met een half uurtje kun je weer drinken. Ook als ik mijn dochter naar school moet brengen, eindelijk buiten sta – te laat – ga ik toch nog even snel naar binnen. Ook wel een tikkeltje vreemd…”

Benieuwd geworden naar de rest van het interview? Het complete interview lees je in de mei/juni editie van 100%NL Magazine. Ga naar de website van 100%NL Magazine voor meer informatie en voor nog meer leuke artikelen, interviews, BN’er nieuws, winacties en nog veel meer.

Lees ook: