Deze veelbelovende eettentjes openen hun deuren in 2017

Foto: Publiek domein

In 2017 gaan er een hoop veelbelovende restaurants en cafés hun deuren openen. Zo komt er onder andere een nieuwe vestiging van Jamie’s Italian in Nederland en kunnen we een restaurant verwachten met alleen maar avocado’s.

The Avocado Show

Wanneer The Avocado Show precies open gaat weten we nog niet, maar dit weten we al wel: The Avocado Show is de eerste avocado bar van Amsterdam waar je de hele dag kan eten. Het tentje zal zich vestigen in de Amsterdamse Pijp en zal geopend zijn van 09.00 tot 03.00 uur.

Poké Perfect

Poké Perfect krijgt er een tweede locatie bij. De Hawaiiaanse bowls met verse zalm, rijst en groente kon je eerder al in Amsterdam eten, maar vanaf februari 2017 ook in Utrecht. Poké Perfect zal zich vestigen in de Korte Jansstraat.

Casa Sabatelli

Amsterdam West krijgt er een nieuwe Italiaan bij. Wie, wat en waar is nog niet helemaal bekend, maar het restaurant gaat in ieder geval haar deuren openen in 2017 in de Kinkerstraat.

De Jongens van Zand en Klei

Breda krijgt haar eerste aardappelrestaurant. Bij De Jongens van Zand en Klei kun je sophisticated fast food eten; eenvoudige en pure gerechten, maar wel van een hoge kwaliteit én alles van aardappel. Het restaurant zal zich vestigen in de Veemarkstraat.

De Zagerij

In de voormalige fabriek ‘Pastoe’ bij Rotsoord in Utrecht komt een nieuw restaurant. Het restaurant wordt in het voorjaar van 2017 geopend en de gerechten zullen invloeden kennen van over de hele wereld.

Taco Bell

Een restaurant kunnen we het niet noemen, maar stiekem zijn we toch heel blij dat fastfoodketen Taco Bell naar Nederland komt. De eerste Taco Bell komt in Eindhoven in het pand waar nu de Jack & Jones zit.

Jamie’s Italian

We hebben al sinds vorig jaar een Jamie’s Italian in Rotterdam, maar binnenkort ook in de binnenstad van Den Haag. Het restaurant opent in het voorjaar van 2017 haar deuren in het Sijthoff-gebouw.