Dierenbescherming is tegen kamelenactie Makro

Omdat het vrijdag dierendag is, heeft de Makro een bijzondere actie bedacht. “De eerste klant die met een levende kameel bij Makro komt ontvangt €1000,- aan vouchers.” De dierenbescherming vindt het belachelijk.De eerste klant bij de Makro die een levende kameel bij zich heeft, krijgt twintig Makrovouchers van vijftig euro uitgereikt. Onder een paar voorwaarden kunnen kamelenhouders gemakkelijk duizend euro winnen. Ze hoeven alleen maar de eerste te zijn.

[!image:lx46n4tsymprkovozwc81q1cr!]

De Dierenbescherming noemt het dierenleed. “Zoiets keuren we natuurlijk af. Met kamelen over straat gaan of in een trailer laden voor een reclamestunt, vinden wij ronduit dierenleed.”

Lees ook:

Twitter
Op Twitter wordt verschillend gereageerd. Mensen gaan serieus op zoek naar een kameel ” uh….waar haal ik zo snel mogelijk een kameel vandaan!!”, anderen maken er grappen over “Ja jammer. En de #kameel is nog niet klaar om de tuin te verlaten 😉 #pleinvrees.”

Sommigen zijn het met de dieren bescherming eens “Wat een walgelijke actie op dierendag wat heeft de kameel eraan? dat gesjouw met het dier! Respectloos”, en anderen vinden het wel een goed idee “Op m’n kameel in galop op weg naar de Makro ;-).”