1915 watches: de mannen achter het houten horloge

Johnny (links) en Robert (rechts) Spies
Johnny (links) en Robert (rechts) Spies
Foto: Lisa de Blok / Teylingen.nieuws.nl

Een houten horloge, dat klinkt onmogelijk maar twee broers uit Teylingen doen het toch. Met groot succes lanceren zij hun nieuwe product nu op de markt. Het hippe design van hun polsklokjes bestaat bijna volledig uit hout. Binnen een paar dagen heeft de Facebookpagina van het jonge bedrijf al 10.000 likes te pakken.

“Dat het zo snel zo goed zou gaan lopen, hadden we nooit verwacht”, laten de broers weten tijdens een interview met Teylingen.nieuws.nl. Twee dagen nadat ze hun website lanceerden, kunnen de eerste bestellingen al de deur uit. De aankondiging van de twee Sassenheimers over hun nieuwe horlogemerk 1915 watches ging vrijwel direct viral.

“Dat het zo snel zou gaan lopen, hadden we nooit verwacht”

De naam 1915 watches is een verwijzing naar tijd vlak voordat de massaproductie op gang kwam en alles nog met de hand gemaakt werd, vertellen de jonge entrepreneurs.

Hoewel ze dus niet geloven in snel en goedkoop produceren, hangen ze aan hun horloges een ongekend laag prijskaartje van slechts enkele tientjes.
1915watches_horloges_Teylingen_persfoto
Houten_horloge_detail_1915_Teylingen-johnny-en-robert-spies_foto_Lisa_de_Blok_Nieuwsnl Houten_horloges_1915_Teylingen-johnny-en-robert-spies_foto_Lisa_de_Blok_Nieuwsnl

Dossier: