Drie goede sushi restaurants in Nederland

Foto: Publiek domein

De laatste tijd verschijnen er steeds meer sushi restaurants met een all-you-can-eat concept. Op zoek naar een sushi restaurant met gerechten van een hoge kwaliteit? Bezoek dan deze drie restaurants eens.

Otori

Bij Otori in Oisterwijk eet je Japanse specialiteiten die vers en met zorg worden bereid. Gerechten als sushi, teppanyaki, zensai, sashimi, kaisekiriori, nabemono, agemono, yakimono en idamemeno worden dagelijks vers klaargemaakt in dit restaurant. Alle gerechten worden individueel bereid om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden.

Izakaya

Izakaya is een van de meest geliefde sushi restaurants in Amsterdam. Bij deze culinaire hotspot vind je naast sushi ook andere bijgerechten van een hoge kwaliteit. De cocktails en wijnen zijn ook zeker de moeite waard. Overigens is dit dé plek om BN’ers te spotten.

De Kreeftenbar

Naast kreeft vind je bij de Kreeftenbar in Eindhoven unieke sushirollen, waaronder: de Mango Deluxe Roll, Dragonroll en de Sashimiroll. De Kreeftenbar heeft ook een vestiging in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.