Belgische Jacquemin wil droomtattoo maar krijgt horrorplaatje op arm

Foto: Dan Queiroz (CC)

“Ik had een levendig tafereel gekozen van een zwerm vogels boven een bos. Nu staan er onnozele meeuwen en een verlepte spar op mijn arm”. Didier Jacquemin uit het Belgische Luik is niet blij met zijn tatoeage.

Jacquemin ging vorige maand naar een tattooshop met het motief van zijn dromen (zie foto). Het resultaat komt helaas niet in de buurt van zijn verwachtingen.

"Ik had een levendig tafereel gekozen van een zwerm vogels boven een bos. Maar nu zit ik met onnozele meeuwen en een verlepte spar op mijn arm". © Instagram.
“Ik had een levendig tafereel gekozen van een zwerm vogels boven een bos. Maar nu zit ik met onnozele meeuwen en een verlepte spar op mijn arm”. © Instagram.

Meesterwerkje

De 29-jarige Belg had het volste vertrouwen in de tatoeërster, die bij een van zijn vrienden al een aardig meesterwerkje had geprikt. Zijn familie heeft gelukkig wel gevoel voor humor. “Mijn moeder zegt dat ik mijn spar maar wat meststoffen moet geven”, vertelt Jacquemin in diverse Belgische media.

De tatoeërster betoogt dat haar werk nog niet af is en dat ze zeker nog elf uur werk de dennenboom heeft. Jacquemin heeft daar vriendelijk voor bedankt en kreeg zijn geld terug.

Foto: http://www.lameuse.be
Foto: http://www.lameuse.be

Lees hier ook: