Nog eens 3 verdachte relschoppers op Malieveld herkend van foto

Foto: ANP

Nog eens drie mannen zijn herkend na het verspreiden van foto’s van acht verdachten van de ongeregeldheden na de verboden demonstratie op het Haagse Malieveld op 21 juni. Dat maakte de politie donderdag bekend. Hierdoor staan op politie.nl nog van vier verdachten foto’s.

De beelden werden dinsdag getoond in het regionale opsporingsprogramma Team West bij Omroep West en kwamen ook langs in Opsporing Verzocht. Een van de verdachten zou een politieagent die op de grond lag tegen het hoofd hebben geschopt.

Dinsdag werd ook al een man herkend op basis van een foto. Van verdachten die herkend zijn, wordt de foto van de website gehaald. Het is nog niet bekend of de herkende mannen inmiddels zijn opgepakt.

De verdachten van wie de foto’s zijn verspreid, allemaal mannen, hebben ieder een nummer gekregen waardoor het voor de kijkers makkelijker is om gerichte informatie door te geven. Wie foto’s of filmpjes heeft die voor het onderzoek van belang kunnen zijn, wordt gevraagd die te delen met de politie.