Line-up vier steden Kingsland Festival bekend

Foto: ANP

Armin van Buuren en dj Hardwell prijken op de affiches van Kingsland Festival. Op Koningsdag zijn er feesten in Amsterdam, Den Bosch, Oldenzaal en Groningen, de stad die op Koningsdag 27 april ook de koninklijke familie verwacht.

Armin van Buuren is in het Stadspark in Groningen en Het Hulsbeek in Oldenzaal de headliner. In beide steden wordt hij vergezeld door Nicky Romero.

Hardwell reist op Koningsdag af naar de main stage in Amsterdam en naar De Pettelaarse Schans in Den Bosch. Hij krijgt in beide steden gezelschap van onder anderen Sunnery James & Ryan Marciano en Yellow Claw.

Kingsland geeft daarnaast ruim baan aan hiphop en urban. Lil’ Kleine gaat naar Amsterdam en Groningen, Ronnie Flex naar Amsterdam en Oldenzaal. De Jeugd van Tegenwoordig is in Groningen en Oldenzaal te zien, terwijl de mannen van Broederliefde afreizen naar Amsterdam en Groningen.

De organisatoren van Kingsland verwachten 27 april 125.000 bezoekers en ruim honderd dj’s en artiesten. De kaartverkoop begint donderdag om 12.00 uur via de website van Kingsland.