Nederlandse Bouvier Vereniging viert 100 jarig bestaan in Heteren

Wedstrijd met bouviers tijdens 100 jarig bestaan
Wedstrijd met bouviers tijdens 100 jarig bestaan
Foto:

Heteren – Op zaterdag 8 en zondag 9 juli viert de Nederlandse Bouvier Vereniging het 100 jarig bestaan met een internationale wedstrijd in Manege De Fruithof,

Veel bouviers en begeleiders strijden dan om de titel Dutch Centenary Champion 2023. Momenteel zijn er naast Nederlandse deelnemers ook al inschrijvingen uit Duitsland, België, Frankrijk , Italië, Hongarije en Oostenrijk. Ook zijn er Nederlandse en  buitenlandse keurmeesters bereid gevonden om de bouviers te keuren.

Meer informatie

Bezoekers zijn van harte welkom deze dagen. Je kunt kennis maken met het prachtige ras Bouvier des Flandres. Je eigen hond meenemen mag maar dan wel aangelijnd. Je bent welkom vanaf 9.00 uur bij Manege De Fruithof, Dorpsstraat 5 in Heteren. Meer info op Bouvierclub. Het belooft een fantastisch festijn te worden.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].