Hockeyers verliezen opnieuw van Duitsland in Pro League

De Nederlandse hockeyers hebben in de Pro League opnieuw een nederlaag geleden tegen Duitsland. In het Amsterdamse Wagener Stadion werd het 3-1 voor de Duitsers.

Justus Weigand bezorgde Duitsland na elf minuten een voorsprong en Seve van Ass maakte in de 38e minuut gelijk. Met zijn tweede doelpunt van de middag bracht Weigand de bezoekers tien minuten voor tijd opnieuw aan de leiding. Oranje drong nog even aan en hoopte op shoot-outs, maar Mats Grambusch besliste het duel vlak voor tijd.

Zaterdag leed de ploeg van bondscoach Max Caldas al een 4-2-nederlaag tegen de Duitse formatie. Een dag later kwam Nederland een stuk beter voor de dag, maar een nieuwe nederlaag kon niet worden voorkomen.

Oranje heeft van de elf gespeelde duels er slechts vier gewonnen. Voor Duitsland was het de derde zege in pas de zesde wedstrijd.

Eerder op de dag wonnen de hockeysters wel van Duitsland, met 3-0.