Nieuwe hightech Kinepolis bioscoop erbij in Nederland

Foto: Pixabay Publiek Domein

Een ‘filmpje pakken’ zal nooit meer hetzelfde zijn als je eenmaal in een Kinepolis bioscoop bent geweest. Deze spiksplinternieuwe megabios is onlangs gevestigd vlakbij de Jaarbeurs van Utrecht en beschikt over 3200 stoelen in 14 zalen. In de allergrootste bioscoopzaal kunnen maar liefst 650 kijkers plaats nemen!

De Belgische bioscoopketen Kinepolis heeft de locatie overgenomen van Wolff. Hiermee is het direct een van de grootste bioscopen van Nederland. Geen zorgen dus over een gebrek aan beenruimte of een Lange Jan voor je in de zaal die het zicht blokkeert.

Nét echt

Naast het feit dat er dus meer dan genoeg plek is om je nachos met dip, zakken M&M’s of XL popcornbakken uit te stallen, is de bios op technologisch gebied ver ontwikkeld. De sensationele lasertechnieken die worden ingezet om de films te draaien in combinatie met de nieuwste surround soundsystems zorgen ervoor dat de film nét echt wordt. Wie wil er nou geen hoofdrol in Fantastic Beasts?!

In Kinepolis Utrecht zijn de eerste zes zalen inmiddels geopend voor het publiek, en zullen in februari de andere acht zalen hun deuren openen. Voor het filmprogramma kun je een bezoekje brengen aan de website. Het filmoverzicht zal op 26 december vernieuwd worden, zodat je kunt bepalen welke nieuwe films jij in de eerste dagen van het nieuwe jaar wilt pakken.