Brons voor judoka’s De Wit en Van Dijke

Judoka’s Frank de Wit (-81 kg) en Sanne van Dijke (-70 kg) hebben een bronzen medaille overgehouden aan de Masters in Guangzhou.

De Wit verloor in de halve finale van de Rus Aslan Lappinagov, maar verzekerde zich van brons met een zege op de Belg Matthias Casse. Van Dijke ging in de kwartfinale onderuit tegen Maria Pérez uit Puerto Rico. De Europees kampioene van 2017 won alsnog een medaille met overwinningen op Marie Eve Gahie uit Frankrijk en de Colombiaanse Elvismar Rodriguez.

Noël van ’t End (-90 kg) en Guusje Steenhuis (-78 kg) eindigden als vijfde op het toernooi waaraan de beste zestien judoka’s van iedere gewichtsklasse mogen deelnemen. Juul Franssen werd zaterdag al vijfde in de klasse tot 63 kilogram.