Manchester United met moeite langs Fulham

Manchester United is weer koploper in de Premier League. De formatie van de Noorse coach Ole Gunnar Solskjær versloeg Fulham (2-1) en staat nu 2 punten voor op Manchester City. De stadgenoot heeft echter nog wel een wedstrijd extra te gaan.

Al na enkele minuten zette Ademola Lookman Fulham verrassend op voorsprong. Ongeveer een kwartiertje later maakte Edinson Cavani gelijk. De spits uit Uruguay strafte een fout van doelman Alphonse Aréola zonder aarzelen af. Halverwege de tweede helft zette Paul Pogba met een fraai schot United op voorsprong.

Donny van de Beek bleef op de bank bij United, Kenny Tete was basisspeler bij Fulham.

Manchester City had eerder woensdag gewonnen van Aston Villa, 2-0. Bernardo Silva en Ilkay Gündogan maakten de doelpunten.