Openingstijden supermarkten tijdens Koningsdag

Foto: Wikimedia Commons by Vladimir Kirakosyan

Toch nog trek in een oranje tompouce of ben je simpelweg wat boodschappen vergeten? Hier zie je hoe laat precies je terecht kunt bij de Nederlandse supermarkten op Koningsdag.

Dirk van den Broek

De supermarkt die in 1942 begon als melkboer, is inmiddels uitgegroeid tot één van de bekendere supermarktmerken. We kunnen wel zeggen dat Dirk een echte doorzetter is. Ook op Koningsdag stelt de supermarkt ons niet teleur. De openingstijden verschillen per locatie van de winkels. Al met al vul je bij de Dirk op Koningsdag gemakkelijk je Broekzakken!

Jumbo

Op dit moment heeft de supermarktgigant Jumbo welgeteld 580 winkels in Nederland. De exacte openingstijden van de Jumbo winkels en Pick-up Points bij jou in de buurt vind je hier. Vul het adres, de postcode of plaatsnaam in en de tijden komen tevoorschijn.

Lidl

Dit jaar bereikt supermarkt Lidl een jubileum van twintig jaar. Om dat te vieren is de Lidl gewoon geopend op Koningsdag en kun je onder andere voor slechts één eurootje vier tompoucen halen. Mooi meegenomen! De openingstijden van de Lidl’s verschillen per locatie.

Hoogvliet

Ook supermarkt Hoogvliet verwelkomt shoppers om hun boodschappen te halen op Koningsdag. Wil je weten van hoelaat tot hoelaat je terecht kan? Kijk dan hier.

PLUS

Met 262 winkels in Nederland is PLUS gegroeid tot een waardige speler in de supermarktenwereld. Benieuwd naar de openingstijden van een PLUS vestiging bij jou in de buurt en of je op Koningsdag voor een boodschap terecht kan? Aarzel dan niet een neem hier een kijkje.

Albert Heijn

Momenteel beschikt de Albert Heijn over 956 winkels en is en blijft daarmee ook de grootste supermarkt van Nederland. Benieuwd naar de exacte openingstijden van jouw dichtsbijzijnde AH op Koningsdag? Kijk dan hier.

Aldi

Doe jij je boodschappen graag bij de Aldi? Klanten kunnen voor specifieke Aldi-vestigingen de openingstijden op Koningsdag bekijken via de website. Er staat precies aangegeven per winkel wanneer je de Aldi binnen kunt lopen

Coop

Het grootste deel van de in totaal 259 Coop’s die er momenteel in Nederland gevestigd zijn is geopend op Koningsdag. Goed nieuws dus! Voor de precieze openingstijden per locatie kun je hier kijken.