5x de leukste kerst cadeautips voor mannen

Foto: Pexels

Wie herkent het niet? Moet je een kerstcadeau voor een man kopen, zit je met je handen in het haar. Cadeaus voor mannen verzinnen kan een hele opgave zijn. Maar geen stress, want wij hebben de vijf leukste cadeautips voor mannen op een rijtje gezet.

Badjas Rocky-stijl

In elke man zit wel een beetje een Rocky of in ieder geval het verlangen. Daarbij kent iedere man de klassieker waarin bokser Rocky Balboa een moeizame strijd voert naar de top. Met deze badjas kan elke man zich dagelijks een Rocky voelen. Ook leuk: een Superman-badjas.

Foto: Bol.com

Universele groothoeklens voor een smartphone

Wat dacht je van een groothoeklens voor een smartphone waarmee je van elke telefoon een semi-professionele camera maakt? De lens met 180 graden beeldhoek levert unieke en bijzondere foto’s op, waarmee je een grotere groep op één selfie kan krijgen of die mooie achtergrond op reis kan vastleggen. De clip van de lens is gemakkelijk te monteren en door het pocketformaat handig mee te nemen.

Foto: ditverzinjeniet.nl

Praktisch: de boxershort

Er is niets mis met een praktisch cadeau onder de boom. Het klinkt misschien een beetje cliché, maar van boxershorts kunnen mannen er nooit genoeg hebben. Daarbij wil je als vrouw of vriendin ook weleens je partner in een andere onderbroek zien, toch? Ga voor een andere stijl of kleur en verras hem voor de kerst met een nieuwe boxershort look.

Foto: bamigo.com

Extreme Slipcursus

Niets zo leuk als een avontuurlijk uitje cadeau doen aan een man. In Gouda geven ze bijvoorbeeld een slipcursus van maar liefst drie uur. Hierbij ervaar je alle aspecten van het slippen op een speciale baan met slip-coating. Remmen, sturen, slippen en corrigeren, het komt allemaal aan bod. Kortom, een leerzame en vooral ook spannende belevenis op vier wielen!

Foto: eventsbakery.nl

Tablethouder voor in bed

De meeste mannen vinden het heerlijk om in bed of op de bank te liggen. Maar dan wél met hun tablet! Deze handige tablethouder is speciaal ontworpen zodat de man lekker kan blijven liggen met alles wat hij nodig heeft. Naast het ochtendnieuws kijken is er zelfs ruimte voor een ontbijtje. Ook geschikt voor in de trein of in het vliegtuig.

Foto: indespotlights.nl