Duizenden blij met comeback erotische beurs

Foto: ANP

Voor de erotische beurs KamaSutrA zijn vrijdag en in het weekend in totaal ruim 10.000 mensen naar de Jaarbeurs in Utrecht gekomen, heeft de organisatie zondag laten weten. Die had van te voren op 15.000 tot 20.000 bezoekers gerekend.

,,We kijken terug op een geslaagde editie. Iedereen heeft het leuk gehad en dat was ons hoofddoel”, zei organisator Mariska van den Hout. Zaterdag was het volgens haar het drukst. Onder meer een SM-podium, een Swingers Café, seksrobots en een erotisch doolhof zijn vaste onderdelen van het evenement. ,,Nieuw was The White House, een erotische discotheek met een led-verlichte dansvloer en ontmoetingsplekken. Heel geschikt voor mensen die het Swingers Café een stapje te ver vinden.”

In oktober 2017 hield de beurs na een flink aantal geslaagde edities op te bestaan omdat ,,de rek er een beetje uit was”. Maar nu is KamaSutrA dus nieuw leven ingeblazen, volgens de organisatoren vanwege de vele verzoeken voor een comeback en de grote vraag naar erotisch vermaak. Van den Hout wil de beurs voortaan een keer per twee jaar houden. ,,Voor 2021 staat de volgende gepland.”