Spy-Fy: Werelds Eerste iPhone Privacy Case!

Oprichters Spy-Fy
Oprichters Spy-Fy
Foto: Spy-Fy

Wist je dat hackers, bedrijven zoals Facebook en overheidsinstanties zoals de AIVD via ingebouwde apps op je smartphone toegang kunnen krijgen tot je iPhone camera? Het bedrijf Spy-Fy vond het tijd om daar een stokje voor te steken.

Twee jonge Nederlandse ondernemers hebben de koppen bij elkaar gestoken om een elegante, eenvoudige en gebruiksvriendelijke iPhone hoes te ontwerpen die een einde maakt aan iPhone cameraspionage. Met de iPhone Privacy Case kan elke gebruiker eenvoudig beide camera’s op de iPhone bedekken met één simpele beweging. Beide privacy schuifjes werken zonder de andere iPhone functionaliteiten in gevaar te brengen. Je kunt dus gewoon je telefoon ontgrendelen met Face ID, of je sleutels ’s nachts vinden met behulp van de ingebouwde zaklamp.

De behuizing zelf is gemaakt van premium materialen zoals ABS en zachte siliconen voor ultieme bescherming van jouw iPhone. Tot slot zijn er fantastische kleuren waar je uit kunt kiezen: Mallow Pink, Coconut White, Ocean Blue en Almost Black.

In een wereld waar technologie langzaam maar zeker je privacy afneemt, is het tijd om jouw privacy weer terug te nemen. Wil jij privacy proof door het leven? Support het project dan via Kickstarter.

Foto: Spy-Fy