Katja Schuurman (44) zwanger

Foto: ANP

Katja Schuurman en haar man Freek van Noortwijk krijgen een kind. Dat heeft de actrice en presentatrice op Valentijnsdag gemeld op Instagram. “Het mooiste Valentijnscadeau dat we elkaar konden geven… We worden papa en mama!” schrijft ze, bij een foto op Instagram met haar veertien jaar jongere echtgenoot.

Afgelopen oktober gaf Schuurman aan graag een kind te willen en te stoppen met medicatie tegen haar bipolaire stoornis, om sneller zwanger te kunnen worden. Zij zei ook dat ze zichzelf met 44 jaar al relatief oud vond voor nog een kind.

Schuurman is 12 weken zwanger en voelt zich goed, zei ze in de uitzending van Ruud de Wild op NPO Radio 2. “We hebben hier nog een laatste echo gedaan, want ik wilde zeker weten of alles goed was”, vertelde Katja aan De Wild in de Middag. “Het is nu twaalf weken en het is helemaal goed.”

Katja is momenteel op reis met Barrie Stevens (75), Peter Faber (76), Willibrord Frequin (78) en Gerard Cox (79) voor het RTL-programma Beter laat dan nooit. Daarvoor reizen ze nu ruim een week door landen in Midden- en Zuid-Amerika.De actrice heeft al een kind met haar ex-man Thijs Römer, de 9-jarige Sammie.