Studio Sport Eredivisie zonder Egbers trekt 1,9 miljoen kijkers

Foto: ANP

De uitzending van NOS Studio Sport Eredivisie van zondagavond heeft bijna 1,9 miljoen kijkers getrokken en staat daarmee op plek 2 in de lijst van best bekeken programma’s, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Dat is in lijn met de kijkcijfers die het NPO 1-programma de afgelopen weken trok. De samenvattingen van de Eredivisie werden deze keer gepresenteerd door Gert van ’t Hof. Hij verving vaste presentator Tom Egbers na het onthullende artikel in de Volkskrant over vermeend wangedrag van onder anderen Egbers op de redactie van NOS Sport.

Naar het verkiezingsdebat tussen kopstukken van VVD, PvdA en GroenLinks op NPO 1 onder leiding van Jeroen Pauw keken 979.000 kijkers. Daarmee eindigde het debat op de vijfde plek in de lijst van best bekeken programma’s.

Het NOS Journaal van 20.00 uur op NPO 1 was het best bekeken programma met ruim 2 miljoen kijkers. Derde is de Postcode Loterij Miljoenenjacht met ruim 1,4 miljoen kijkers. Wie van de Drie op SBS trok 984.000 mensen kijkers en staat daarmee op plek 4.