Ze was van origine danseres, trad op in een musical en theatershows van Wim Sonneveld en werkte mee aan het nasynchroniseren van tekenfilms. Corrie van Gorp straalde echter vooral in de revue, samen met André van Duin en de in oktober 2005 overleden Frans van Dusschoten.
De in Rotterdam geboren Corrie van Gorp maakte al op heel jonge leeftijd kennis met de showbusiness. Haar vader Piet van Gorp maakte deel uit van het destijds populaire accordeontrio The Three Jacksons. Ze danste vanaf het einde van de jaren 50 onder meer bij het Amsterdamse Ballet, het Nationaal Ballet en de Dansgroep Helen Le Clerq.
In 1969 deed Van Gorp met succes auditie voor De Kleine Parade, een musical van Wim Sonneveld naar de sociaal-satirische roman van Henriette van Eyk. Daarna werkte ze samen met Willem Nijholt nog enkele jaren mee aan de laatste theatershow van de cabaretier. In diens sterfjaar, 1974, ging Van Gorp in zee met André van Duin en Frans van Dusschoten. Ook speelde ze in 1975 in de musical Een kannibaal als jij en ik van Freek de Jonge en Bram Vermeulen.
In 1978 maakte Van Gorp haar eerste langspeelplaat, met teksten van Tol Hansse en muziek van Clous van Mechelen. Er zouden nog veel platen en cd's volgen, meestal vol gezongen met carnavalsachtige dijenkletsers. Corrie van Gorp scoorde hits met Jodelahiti Jodelahita, Me Soesafoon, Zo slank zijn als je dochter en Alie van de Wegenwacht.
In de revues leefde Corrie van Gorp zich samen met Van Duin en Van Dusschoten uit met tientallen hilarische typetjes zoals mevrouw De Bok en met teksten die vaak bol stonden van de dubbelzinnigheden. De mensen stonden er bij de theaters voor in de rij. De shows, die ook op de televisie waren te zien, scoorden ongekend hoge kijkcijfers.
Corrie van Gorp speelde ook nog mee in enkele bioscoopfilms, waaronder Ik ben Joep Meloen en De Boezemvriend. In beide films was ze te zien met André van Duin en Fans van Dusschoten. Van Gorp maakte samen met Van Duin in 2009 een televisie-comeback in de wekelijkse Dik Voormekaar Show, waarna ze zich stilletjes uit het openbare leven terugtrok.
In 2018 werd in het Oude Luxor Theater in Rotterdam, in de foyer op de eerste etage, een vitrine ingericht met de originele kleding van mevrouw de Bok als permanent eerbetoon aan Van Gorp. Het initiatief voor een eerbetoon kwam van cabaretier Richard Groenendijk die op het idee kwam na een gesprek met Van Gorp tijdens de jubileumvoorstelling van 100 jaar Luxor van Paul de Leeuw. De Leeuw ontving daarin Van Gorp als een van zijn special guests.
Zondag overleed Van Gorp op 78-jarige leeftijd in haar woonplaats Rotterdam.