Yolanthe Sneijder-Cabau in de stress bij opening eigen restaurant

Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder zijn samen een nieuw avontuur begonnen. Ze hebben in Ibiza restaurant XaXa geopend. De opening zorgde voor de nodige stress. Yolanthe: “De eerste avond waren er driehonderd eters. Dat was wel een beetje too much.”

Het restaurant is gelegen aan het witte strand van Cala Tarida, de geboorteplaats van Yolanthe. Dat maakt de eetgelegenheid voor haar extra speciaal: “Ik voel me hier heel erg thuis. Ik weet overal de weg en Xess speelt hier altijd op het strand. Het voelt gewoon heel eigen”, vertelt ze aan Bridget Maasland die haar interviewt voor RTL Boulevard.

Op de vraag of het restaurant haar stress heeft bezorgd, antwoordt ze met een volmondige ja: “Eerlijk is eerlijk: horeca is gewoon heftig. Er waren de eerste avond driehonderd eters. Dat was wel een beetje too much. De keuken kon het niet aan, het personeel raakte in paniek, ik dacht: o jee. Ik ben naar iedere tafel toegegaan. Ik zei: ‘Sorry dat het allemaal wat langer duurt voordat je je eten krijgt. Het is de eerste avond.’ Gelukkig had iedereen daar begrip voor.”

Volgens Bridget is het uitzicht onbetaalbaar en het eten en drinken lekker. Gasten konden zelfs ‘Wesley Sneijder wijn’ bestellen. Ook was er volop entertainment, volgens Bridget zelfs iets te veel. “Het is echt een restaurant benadrukte Wesley. Je kan er ook gewoon met je kinderen eten. Ik vond de muziek echter wat hard. Ik kon echt geen gesprek voeren en er was héél véél entertainment. Ik denk dat ze daar nog een beetje een schifting in moeten maken. Er zijn dus nog wat kleine kinderziektes, maar dit restaurant wordt absoluut een succes.”

https://www.instagram.com/p/BVqOj_PFWVM/

https://www.instagram.com/p/BVs8nc8ATNd/