Podimo presenteert podcast line-up voor de verkiezingen: Eerst luisteren, dan stemmen

Foto: ANP

De verkiezingen staan voor de deur! Het wordt een speciale editie omdat Rutte na 13 jaar aftreedt en we een nieuwe minister-president kiezen. De Nederlandse kiezer zoekt duiding en vindt die meer dan ooit in politieke podcasts. Streamingservice Podimo presenteert 5 politieke podcasts én behandelt in het dagelijkse Podimo Headlines vanaf deze week het belangrijkste politieke nieuws van de dag.

5 politieke podcasts op een rij

De nieuwste toevoeging aan het politieke portfolio is Walhalla, een podcast waarin Sander Schimmelpenninck & Charlotte Boström Zweden en Nederland op diverse vlakken met elkaar vergelijken. 1x per week op maandag.

BV Nederland – Sander Heijne & Hendrik Noten: Deze show ontleedt wekelijks de politieke retoriek met een scherpe economische blik en onderzoekt of de BV Nederland wel echt voor iedereen draait.  1x per week op woensdag.

Dijkhoff & Segers – Klaas Dijkhoff en Gert-Jan Segers: Het duo herintroduceert de kunst om het totaal oneens te zijn, zonder de invloed van fractiediscipline en persoonlijke belangen, en werpt licht op actuele kwesties. 1x per week op vrijdag.

Waanzinnig Land – Johan Fretz: Deze politieke late-night podcastshow biedt houvast in deze turbulente verkiezingstijd. Hij loodst je door de politieke en culturele week. 1x per week op woensdag.

Wilde Beesten – Myrthe Hilkens en Mark Thijssen: In aanloop naar ongekende verkiezingen, gaan deze campagnestrategen op safari in de Haagse jungle om de echte verhalen van deze campagne te onthullen.  3x per week op ma, wo, vr.

Podimo Headlines: Elke ochtend het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenlandse kranten in 5 minuten aan jou vertelt.. Vanaf maandag 30 oktober gefocust op politiek nieuws.