Nieuwe onlinetalkshow voor ouderen gelanceerd

Op eerste kerstdag is ‘Stem voor later’ gelanceerd, een onlinetalkshow van 50PLUS over actuele thema’s. Het programma is vooral gericht op de Statenverkiezingen op 15 maart 2023. De eerste uitzending gaat over energie en waterbeheer. De presentatie is in handen van Rob Hompe. 

Te gast zijn Paul van Son (internationaal energiedeskundige), Anton van Straten (lijsttrekker 50PLUS Gelderland, lid algemeen bestuur Waterschap Rivierenland), Adriana Hernández (raadslid 50PLUS Den Bosch, 50PLUS-kandidaat Noord-Brabant, lid algemeen bestuur Waterschap AA en Maas), Jan-Frans Brouwers (Statenlid 50PLUS Noord-Brabant), Jan Ottens (lijsttrekker 50PLUS Groningen), Chris Veeze (50PLUS-kandidaat Groningen) en Jacques Arntz (lid algemeen bestuur Waterschap Limburg).

De deelnemers gaan in deze uitzending drie keer in gesprek aan de hand van een prikkelende stelling. Elke discussie wordt ingeleid met vooraf opgenomen straatinterviews. Verder in de eerste uitzending onder meer de visie van huiscolumniste Ellen Verkoelen (raadslid 50PLUS Rotterdam). Ook worden de kijkers getrakteerd op nieuwjaarsboodschappen van 50PLUS-kopstukken Gerard van Hooft (voorzitter hoofdbestuur 50PLUS), Martin van Rooijen (fractievoorzitter 50PLUS Eerste Kamer) en Jan Nagel (medeoprichter 50PLUS). 

De eerste aflevering van ‘Stem voor later’ is terug te zien op het YouTube-kanaal @stemvoorlater.