Joany Peters: De jongste hoteldirecteur van Nederland aan het roer van DoubleTree by Hilton Sittard

21 okt , 14:06 Nieuws
joany peters
Joany Peters, slechts 26 jaar oud, is benoemd tot de jongste hoteldirecteur van DoubleTree by Hilton Sittard, het enige Hilton-hotel in Limburg, dat in 2021 zijn deuren opende.
Peters, die de afgelopen jaren als Front Office Manager bij hetzelfde hotel werkte, viel direct op door haar sterke zakelijke inzicht en natuurlijke flair. Volgens Black Label Hospitality, de hotelorganisatie achter het hotel, is Peters een belichaming van de gastvrijheid waar zij in al hun hotels naar streven.
Joany Peters heeft uitgebreide ervaring opgedaan in het buitenland, wat haar goed voorbereidde op deze nieuwe uitdaging. Ze spreekt met trots over haar betrokkenheid bij de preopening en opening van het hotel in 2021, een periode waarin de wereld nog herstellende was van de coronacrisis. "Veel mensen twijfelden of het de juiste tijd was om een wereldberoemd hotelmerk te lanceren," aldus Peters. "Maar vanaf dag één is DoubleTree by Hilton Sittard een succes geweest, iets waar ik en de hele organisatie enorm trots op zijn."
Bekijk het interview met Joany Peters op sittard-geleen.nieuws.nl
Black Label Hospitality, met hoofdkantoor in Sittard, heeft ambitieuze plannen voor de toekomst. Het bedrijf, dat momenteel zeven hotels exploiteert in Sittard, Valkenburg, Amsterdam en Eindhoven, staat aan de vooravond van internationale expansie. Onder leiding van Martin Hendricks, die in 2023 werd uitgeroepen tot Hotello of the Year, verwacht het bedrijf binnenkort hun eerste grote buitenlandse project aan te kondigen.
De groei van Black Label Hospitality wordt mede mogelijk gemaakt door een aanzienlijke investering van Somerset Capital, een Brabantse investeerder. Dankzij deze samenwerking lijkt de internationale groei van het bedrijf versneld te kunnen worden, wat de toekomst voor Peters en haar team nog veelbelovender maakt.