Dorpswandeling door het mooiste dorp van Noord-Brabant: Drimmelen

Foto: Stan Versluis via Unsplash

Drimmelen staat bekent als een van de mooiste dorpen van Noord-Brabant. VVV-informatiecentrum organiseert daarom dorpswandelingen om toeristen kennis te laten maken met de schoonheid van Drimmelen.

Op de agenda staan twee dorpswandelingen gepland. Zaterdag 30 juli: Vroege vogel wandeling. Wat is er leuker dan ’s morgens de natuur te zien ontwaken, te genieten van de ochtendzon met een mooie wandeling door het pittoreske Drimmelen en de jachthaven. Om 07.00 uur word je verwacht en om 07.15 zal de wandeling van start gaan. De wandeling wordt afgesloten met een ontbijt geserveerd door Restaurant Boeien. Voor 19.95 inclusief kun jij erbij zijn.

Ben jij geen vroege vogel? Geen probleem. 11 augustus staat er een middagwandeling gepland. De verzameltijd is 14.00 uur en om 14.15 uur zal de wandeling van start gaan.

Ook dan ontdek je alles van Drimmelen en wordt de activiteit afgesloten op het terras van het Panorama waar je een mooi uitzicht hebt over de rivier de Amer en de Biesbosch. Je kunt hier genieten van een drankje en een hapje. Rond 16.00 uur kun je hier neerploffen voor 8.50 inclusief.

Aanmelden

Aanmelden kan via de mail bij [email protected]

Betalen per pin op de dag van de rondleiding.