Geniet nu al kauwgom kauwend van je favoriete macarons

Foto: Wikimedia Mary (Mayr) from Southern California, U.S.A. (CC BY 2.0)

Ook weleens last van pijn in je oren bij het landen of dalen in een vliegtuig? Vliegtuigmaatschappij Air France komt met een wel heel verrassend zoethoudertje: kauwgom in de smaak van macarons. Wij kunnen geen betere remedie bedenken tegen de pijn.

Het uit Frankrijk overgewaaide koekje is in Nederland razend populair en nu kunnen we er dus ook al kauwgom kauwend van genieten. Air France leek het een goed idee om het vliegen wat leuker (en lekkerder!) te maken en bedacht samen met haar reclamebureau BETC haar eigen lijn kauwgom: La Gomme à Mâcher.

De kauwgom is in twee samen verkrijgbaar: pistache-macarons en crème brûlée. De speciale gomme is te verkrijgen tijdens de vluchten van Parijs naar Los Angeles, San Fransisco en Mexico. Ook ligt de kauwgom in de lounges van Air France op vliegvled Charles de Gaulle. Zit je voorlopig niet in het vliegtuig? De kauwgom is ook online op de webstite van Air France te bestellen. Vraag je vrienden of ze ook willen bestellen, dan kan je de verzendkosten (15 euro) delen. De Gomme à Mâcher kost 3,50 per pakje.