Getafe pakt met zege op Real Betis koppositie in La Liga

Getafe heeft met een ruime overwinning op Real Betis de koppositie gepakt in La Liga. De ploeg van coach José Bordalás won in eigen huis met 3-0 van de club uit Sevilla en heeft net als Valencia zeven punten. Getafe speelde echter pas drie wedstrijden en Valencia dat met 1-0 won bij Real Sociedad, kwam al vier keer in actie. Betis staat derde met 6 punten,

Alle doelpunten in Getafe vielen in de eerste helft. Ángel opende de score in de 13e minuut. Kort voor de rust stelde de Colombiaan Cucho ploeggenoten Marc Cucurella en opnieuw Ángel in staat nogmaals te scoren. Aïssa Mandi van Real Betis kreeg in de slotfase in twee minuten tijd tweede gele kaarten en moest van het veld.

Barcelona en Atlético Madrid hebben pas 1 competitieduel gespeeld, omdat ze vorig seizoen nog lang actief waren in de Champions League. Real Madrid heeft twee duels achter de rug in La Liga.