Duitse hockeyers na sterke comeback naar finale WK

De Duitse hockeyers hebben zich geplaatst voor de finale van het WK in India. De Duitsers wonnen met 4-3 van Australië. Bij rust keken de Duitsers nog tegen een 2-0-achterstand aan. De Duitsers haalden in de slotseconden van de halve finale de overwinning binnen.

Vlak na rust zorgde Gonzalo Peillat via een strafcorner voor de aansluitingstreffer aan Duitse zijde. In het vierde en laatste kwart tekende hij ook voor de gelijkmaker, maar Australië kwam via Blake Govers opnieuw op voorsprong (3-2). Een minuut later was het opnieuw Peillat die Duitsland op gelijke hoogte bracht, waarna Niklas Wellen in de slotseconden de winnende 4-3 maakte.

In de finale nemen de Duitsers het op tegen de winnaar van de halve finale tussen Nederland en België.