Alle kandidaten voor play-offs NBA verliezen

02 apr 2019, 7:35 Sport
alle kandidaten voor play offs nba verliezen
ANP
De vijf basketbalclubs die in de NBA strijden om de resterende drie plekken in de play-offs hebben maandagavond allemaal verloren. Detroit Pistons, Brooklyn Nets en Miami Heat blijven weliswaar staan op de posities die toegang geven tot de play-offs, maar Orlando Magic en Charlotte Hornets maken ook nog kans.
De Pistons verloren met 111-102 bij Indiana Pacers, dat als nummer vijf in het oosten al zeker is van deelname aan de play-offs om de titel. Brooklyn Nets was voor eigen publiek niet opgewassen tegen Milwaukee Bucks. De best presterende club van dit seizoen schreef de 58e zege bij: 131-121. Giannis Antetokounmpo tekende voor 28 punten en 11 rebounds bij de Bucks.
Miami Heat moest buigen voor Boston Celtics (110-105). Orlando Magic had de achtste plek in het oosten kunnen overnemen van de Heat, maar de ploeg verloor bij Toronto Raptors (121-109). Charlotte Hornets verzuimde ook dichter bij een plek in de top acht te komen. De club van eigenaar Michael Jordan ging onderuit bij Utah Jazz (111-102). In het westen zijn de acht deelnemers aan de play-offs al bekend.