Basketballers Pelicans lijden dertiende nederlaag op rij

18 dec 2019, 8:21 Sport
basketballers pelicans lijden dertiende nederlaag op rij
De basketballers van Brooklyn Nets hebben New Orleans Pelicans de dertiende nederlaag op rij bezorgd. Het is de slechtste reeks in de historie van de Pelicans. De Nets wonnen pas in overtime in New Orleans: 108-101.
Spencer Dinwiddie nam 31 punten voor zijn rekening, waarvan zes in overtime. Dinwiddie scoorde voor de vijfde achtereenvolgende keer meer dan twintig punten.
De thuisploeg begon het laatste kwart met een voorsprong van drie punten en kreeg in de slotfase de mogelijkheid de reeks nederlagen te beëindigen. Zover kwam het niet en in de overtime maakte Dinwiddie de eerste vier punten, waarna de Nets de voorsprong niet meer weggaven.
Utah Jazz won met 109-102 van Orlando Magic. Donovan Mitchell en Bojan Bogdanovic waren samen verantwoordelijk voor meer dan de helft van de productie van Jazz: beiden waren goed voor 30 punten.