Rojer en Tecau onderuit op ATP Finals

11 nov 2019, 15:22 Sport
rojer en tecau onderuit op atp finals
Tennisser Jean-Julien Rojer en zijn Roemeense dubbelpartner Horia Tecau zijn de ATP Finals in Londen begonnen met een nederlaag. Tegen de Duitsers Kevin Krawietz en Andreas Mies verloren ze in de supertiebreak: 7-6 (3) 4-6 10-6.
Rojer en Tecau lieten de Duitse tegenstanders na een gelijkopgaande eerste set in de tiebreak weglopen naar 4-0. Die achterstand konden ze niet meer goedmaken. De 38-jarige Nederlander en zijn Roemeense partner herstelden zich door meteen de opslagbeurt van de Duitsers te pakken in de tweede set. Die voorsprong hielden ze vast tot 6-4.
In de supertiebreak zagen Rojer en Tecau de Duitsers opnieuw uitlopen, nu naar 7-3. Op 9-6 benutten Krawietz en Mies hun derde matchpoint.