Serie nederlagen Houston Rockets in NBA houdt aan

12 mrt 2021, 8:08 Sport
serie nederlagen houston rockets in nba houdt aan
De serie nederlagen van basketbalclub Houston Rockets in de Amerikaanse profcompetitie NBA houdt aan. De ploeg uit Texas ging ook in de uitwedstrijd tegen Sacramento Kings onderuit: 125-105. Voor de Rockets was het de veertiende nederlaag op rij. De'Aaron Fox was de uitblinker bij de thuisclub met 30 punten, 7 rebounds en 9 assists.
De Rockets misten bij de start van de tweede seizoenshelft een flink aantal vaste krachten door blessures. In het duel met Sacramento haakte Eric Gordon ook nog eens af met een pijnlijke lies. Mede daardoor miste de dolende ploeg uit Houston scorend vermogen. Van de 45 beoogde driepunters waren er maar 11 raak.
Philadelphia 76ers, koploper in de Eastern Conference, zegevierde in Chicago met 127-105 over de Bulls. Zeven spelers bij de bezoekende club eindigden op de scoringslijst in de dubbele cijfers. Tobias Harris was topscorer met 24 punten.
Brooklyn Nets, nog altijd zonder de geblesseerde sterspeler Kevin Durant, versloeg Boston Celtics in New York met 121-109. Kyrie Irving bracht 40 punten op zijn naam bij de winnende ploeg, die op de tweede plaats staat in de Eastern Conference. Voor de Nets was het de elfde zege in een reeks van twaalf wedstrijden.