Tiger Woods reed harder dan de normale snelheid vlak voor ongeluk

24 feb 2021, 4:06 Sport
tiger woods reed harder dan de normale snelheid vlak voor ongeluk
De Amerikaanse golfer Tiger Woods reed "harder dan de normale snelheid" vlak voordat hij dinsdagochtend met zijn auto van de weg raakte, hebben de autoriteiten van het district Los Angeles gemeld in een persconferentie. Hij zou de rand van de weg hebben aangetikt en een boom hebben geraakt. Uiteindelijk ging hij met zijn bolide over de kop.
De autoriteiten bevestigden dat Woods met zware verwondingen aan zijn benen werd aangetroffen door de hulpdiensten. Hij zat bekneld en kon vervolgens worden bevrijd en naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie was Woods bij bewustzijn en aanspreekbaar toen de hulpdiensten bij hem kwamen.
Er zou "geen enkel bewijs" zijn geweest dat Woods vlak voor het ongeluk onwel zou zijn geworden of onder invloed was.
Woods' zakenwaarnemer zei eerder al dat de golfer meerdere verwondingen aan zijn benen zou hebben opgelopen. Woods zou momenteel een operatie ondergaan. De autoriteiten wilden bij de persconferentie in opdracht van het management van Woods geen verdere uitspraken doen over zijn toestand.
De krant Los Angeles Times schrijft op basis van een ingewijde dat Woods een verbrijzelde enkel heeft opgelopen en twee beenbreuken waarvan er één een open breuk is. Volgens de districtssheriff heeft Woods "geluk gehad om nog in leven te zijn".