Verhoeven wil weer tegen Badr Hari vechten

10 dec 2017, 1:36 Sport
verhoeven wil weer tegen badr hari vechten
Kickbokser Rico Verhoeven wil komend jaar graag weer tegen Badr Hari vechten. De 28-jarige wereldkampioen riep Badr Hari zaterdag na zijn gewonnen titelgevecht tegen Jamal Ben Saddik op weer samen de ring in te stappen. ,,Trek je handschoenen weer aan, ga de gym in, want ik wacht op je!'', riep Verhoeven in het uitverkochte Ahoy.
De 'King of Kickboxing' en de Amsterdamse Marokkaan stonden vorig jaar in Oberhausen al tegenover. Het veelbesproken prestigegevecht draaide uit op een anticlimax, omdat Badr Hari in de tweede ronde met een armblessure moest opgeven. De Marokkaan liet gelijk weten dat hij graag nóg een keer tegen de wereldkampioen van Glory wil vechten. Hij moest echter eerst nog een celstraf uitzitten voor meerdere zware mishandelingen.
Een paar uur voor het wereldtitelgevecht in Ahoy tussen Verhoeven en Ben Saddik maakte Badr Hari bekend dat hij op 3 maart in hetzelfde Rotterdamse sportpaleis terugkeert in de ring, tegen een nog nader te bepalen tegenstander. Verhoeven vroeg het publiek na zijn zege wie een nieuwe 'Rico tegen Badr' wil zien. Een luid gejuich volgde. ,,Volgens mij willen jullie dat graag. Laten we het doen dan!'', zei de Brabander.