Zegereeks Lakers eindigt tegen NBA-kampioen

11 nov 2019, 7:32 Sport
zegereeks lakers eindigt tegen nba kampioen
De basketballers van Toronto Raptors hebben een einde gemaakt aan de zegereeks van Los Angeles Lakers. De kampioen van de NBA won in LA met 113-104 van de ploeg van LeBron James. De vedette van de thuisclub tekende weliswaar voor een triple-double (13 punten, 13 rebounds en 15 assists), maar James kon daarmee niet voorkomen dat de Lakers na zeven overwinningen op rij hun tweede nederlaag van dit seizoen moesten incasseren.
Bij de Raptors was Pascal Siakam de topscorer met 24 punten, één meer dan Fred VanVleet. De Canadese ploeg moest het doen zonder de geblesseerde basiskrachten Kyle Lowry en Serge Ibaka, maar ook zonder hen wisten de Raptors voor de tiende keer op rij te winnen van de Lakers.
Denver Nuggets versloeg Minnesota Timberwolves in de verlenging met 100-98. Nikola Jokic tekende met nog 2,4 seconden op de klok voor de beslissende score. De Nuggets hebben nu zeven van de negen wedstrijden gewonnen, net als de Lakers en de Raptors. Milwaukee Bucks boekte bij Oklahoma City Thunder de zevende zege van dit seizoen: 121-119. Giannis Antetokounmpo kwam tot 35 punten en 16 rebounds bij de Bucks.