Apple lanceert een strakke ‘limited edition’ iPhone

Foto: iPhoned, Techcrunch

Goed nieuws voor alle iPhone-fans onder ons: Apple kondigt de komst van een nieuwe iPhone 7 aan. En niet zomaar eentje! Het spiksplinternieuwe toestel krijgt een opvallend kleurtje, dieprood, en krijgt de naam de (Product)Red Special Edition iPhone 7.

Met de aluminium uitvoering van de iPhone viert Apple de 10-jarige samenwerking met bedrijf (Red). Dit betekent dus: een unieke kans om niet alleen de limited edition in handen te krijgen, maar ook om een steentje bij te dragen aan het Wereldfonds, genaamd (Red), wat zich inzet voor de strijd tegen aids.

Enorme bijdrage

Apple heeft in de afgelopen tien jaar al meer dan 130 miljoen dollar bijgedragen aan het goede doel. “Tien jaar geleden zijn we de samenwerking met (Red) aangegaan, en inmiddels hebben onze klanten een enorme bijdrage geleverd aan de strijd tegen aids via de aankoop van onze producten, van de oorspronkelijke iPod Nano (Product)Red Special Edition tot ons huidige assortiment Beats-producten en iPhone-, iPad- en Apple Watch-accessoires”, vertelt Apple CEO Tim Cook aan ELLE. “De introductie van deze speciale rode iPhone is onze grootste (Product)Red-actie tot nu toe. We staan te popelen tot onze klanten ‘m in handen krijgen.”

De limited edition iPhone 7 (met 128 GB of 256 GB) is vanaf vrijdag 24 maart wereldwijd online en in de Apple Stores te koop vanaf €879. Wees er snel bij, want de verwachting is dat de toestellen als warme broodjes over de toonbank vliegen.