Openingstijden supermarkten tijdens Koningsdag

Foto: Eric Walter (CC BY-SA 3.0)

Toch nog trek in een oranje tompouce of ben je simpelweg wat boodschappen vergeten? Geen paniek! Wij zochten uit welke supermarkten hun deuren openen op Koningsdag.

Dirk van den Broek

De supermarkt die in 1942 begon als melkboer, is inmiddels uitgegroeid tot een van de bekendere supermarktmerken. Op Koningsdag stelt de supermarkt ons niet teleur. Van de 120 filialen zijn er 118 geopend. Neem een kijkje op de website van Dirk van den Broek voor de actuele openingstijden.

Jumbo

Op dit moment heeft de supermarktgigant Jumbo welgeteld 585 winkels in Nederland. Op Koningsdag zijn er 579 Jumbo’s open. De openingstijden verschillen per filiaal. 285 winkels sluiten in ieder geval voor 20.00 uur.

Albert Heijn

Momenteel beschikt de Albert Heijn over 850 Albert Heijn filialen en 80 AH to go’s. Benieuwd naar de exacte openingstijden van de voor jouw meest dichtstbijzijnde winkel op Koningsdag? Kijk dan hier.

Aldi

Doe jij je boodschappen graag bij Aldi? Op Koningsdag zijn 380 van de 500 filialen open. Klanten kunnen op de website van de supermarkt zien bij welke filialen ze terecht kunt en van hoe laat tot hoe laat.

Lees ook:

PLUS

Met 261 winkels in Nederland is PLUS uitgegroeid tot een waardige speler in de supermarktenwereld. Op Koningsdag openen bijna alle filialen hun deuren (257 winkels). Kijk hier voor de openingstijden van de supermarkt bij jou om de hoek.

Lidl

Op Koningsdag kan je voor enkele spoedboodschappen terecht bij de meeste Lidl-filialen. Sommige winkels hanteren wel aangepaste openingstijden, zoals van acht uur ’s ochtend tot een uur ’s middag en van twaalf uur ’s middags tot zes uur ’s avonds. Via de filiaalzoeker van Lidl kun je per filiaal de openingstijden zoeken.

Émte

Tompoucen en oranje moorkoppen kun je op Koningsdag bij 41 winkels van Émte halen. Een groot deel van de supermarkten sluit om 17.00 uur en 18.00 uur. De exacte openingstijden van Émte bij jou in de buurt vind je hier.

Hoogvliet

Ook Hoogvliet verwelkomt shoppers om hun boodschappen te halen op Koningsdag. Wil je weten waar en van hoe laat tot hoe laat? Kijk dan hier.

Supermarkt boodschappen Koningsdag
Fotocredit: Flickr Franklin Heijnen CC BY-SA 2.0