Chauffeurs kunnen een half weekloon besparen op code 95

Foto: Www.vanbuuren.nl

35 uur in de klas en op de vrachtauto zitten is voor sommige chauffeurs te veel van het goede. Bij een grote opleider in Midden Nederland – Van Buuren Opleidingen – kan er nu nascholing gevolgd worden door slechts 17,5 uur in de klas of op de vrachtauto te hoeven zitten.

Hoe kan dit? Van Buuren Opleidingen biedt nu tevens e-learning aan. De helft van elke cursusdag kan daarom al heel effectief thuis gedaan worden, of tijdens de rustpauze op het werk via e-learning. Netto twee en halve dag minder tijd nodig voor het volgen van de volledige nascholing en zo houdt de chauffeur een half weekloon in de zak.

Bij Van Buuren Opleidingen kan men binnen een week alle uren volgen of juist verspreid over meerdere jaren, met e-learning, zonder e-learning, op locatie van de werkgever. Kortom, verschillende mogelijkheden, geheel naar eigen wens.

Door het toenemende tekort aan beroepschauffeurs worden de kansen op een baan als chauffeur steeds groter. Van Buuren Opleidingen heeft een nauwe samenwerking met Vrachtbaan; Van Buuren Opleidingen leidt kandidaten op, Vrachtbaan plaatst ze bij diverse gerenommeerde transportbedrijven. De subsidieregeling en plaatsingsmogelijkheden zorgen ervoor dat geld geen enkel obstakel meer hoeft te zijn om gediplomeerd chauffeur te worden.

Neem voor meer informatie over nascholing  contact op met van Van Buuren Opleidingen, via 088 – 700 1400 of www.vanbuuren.nl. Bekend van RTL Transportwereld en één van de grootste en gerenommeerdste opleiders van Nederland. Betaalbaar en hoge kwaliteit. Wilt u meer weten over Vrachtbaan, neem contact op via 088-700 1450 of www.vrachtbaan.nl.

Mede mogelijk gemaakt door: Van Buuren Opleidingen.