De leukste grappen om op 1 april uit te halen

Foto: FaZe Teeqo

Het is bijna zover: 1 april. Wil je dit jaar niet voor de hand liggende grappen uit halen, zoals dat iemands veter los zit? Lees dan snel onderstaande tips. Succes gegarandeerd!

  • Onaangename verrassing onder de douche

Wast je slachtoffer zich altijd met een blok zeep? Dan is de volgende grap een must om uit te halen: smeer doorzichtige nagellak op de zeep. Vervolgens zal de persoon die de dupe is zich niet kunnen wassen. Vergeet vooraf vooral niet je voorraad douchegels en zeepjes op te bergen.

  • Daar zit een luchtje aan

Luchtverfrissers kunnen onaangename geurtjes maskeren, maar als je te veel spuit, is de geur allesbehalve aangenaam. Daarom is niets leukers dan een luchtverfrisser inzetten op 1 april. Maak het handvat vast met een tie-wrap en gooi de fles in een ruimte waar je slachtoffer zich bevindt, bijvoorbeeld als hij of zij op de wc zit.

  • Héél veel bekertjes water

Vul een hele ruimte, zoals een slaapkamer of badkamer, met bekertjes water, waardoor je slachtoffer deze niet kan betreden. Lullig als je slachtoffer net wil gaan slapen of heel nodig naar de wc moet.

  • Stuipen op het lijf jagen

Wil je iemand écht de stuipen op het lijf jagen? Plak dan een gastoeter achter een openzwaaiende deur. Dat wordt schrikken!

  • Stress op de wc

Er is niets vervelender dan, als je een grote boodschap hebt gedaan, erachter komt dat het wc-papier op is. Met een fake toiletrol zal je slachtoffer dan ook zeker niet blij zijn. Bekijk hieronder hoe je deze maakt:

  • Ramp voor computerverslaafden

Computerverslaafden kun je op 1 april een lesje leren door een post-it op de onderkant van hun muis te plakken. Deze zal het vervolgens niet meer doen. Ook kan je laten lijken of de computer kapot is. Dat doe je door een gedeelte van een cd-rom af te knippen en deze vervolgens in de laptop of computer te doen. Als je slachtoffer vervolgens deze openklapt of aanzet, zal deze een kabaal maken waar je u tegen zegt. Je begrijpt dat het einde van het apparaat in zicht lijkt.

  • Knallen op 1 april

Tot slot kan je een glaasje cola beter overslaan op 1 april. Het kan namelijk zomaar eens zijn dat als je een colafles opendraait, het drankje alle kanten op spuit. Hoe dat komt? Bekijk het hieronder: