Monica Geuze en vriend Lars Veldwijk slachtoffer gewapende overval

Foto: YouTube Monica Geuze

Vlogster Monica Geuze en haar vriend Lars Veldwijk, voetballer bij FC Groningen, zijn onlangs ontsnapt aan een gewapende overval, nadat ze een bezoekje hadden gebracht aan het casino in Amsterdam. Dit is naar buitengekomen door voetballer Mimoun Mahi. Hij maakte een ongepaste opmerking erover tegen Lars.

Het management van de vlogster en de directie van FC Groningen bevestigen het nieuws. Monica deelde in een van haar vlogs al dat ze iets heftigs had meegemaakt. “Er is iets gebeurd wat grote invloed heeft gehad op mij en Lars. Er is me geadviseerd om er nu niks over te zeggen.” Fans speculeerden erop los. Een miskraam, een break-up, het kwam allemaal voorbij. Maar bij een voetbalwedstrijd van Lars kwam het echte verhaal naar buiten.

Doodsbedreiging

Aanvaller Mimoun zou tijdens de wedstrijd tegen Willem II tegen Lars hebben gezegd dat ze hem dood hadden moeten schieten. De directie van FC Groningen laat aan Quote weten niet op het voorval te willen reageren. “’Ik wil het graag laten rusten”, aldus Groningen-dircteur Hans Nijland.

Volgens RTV Noord is de selectie van Groningen helemaal klaar met Mimoun en staan ze volledig achter Lars. “Lars Veldwijk kampt al enige tijd met privéproblemen. Dit heeft Mahi gebruikt om zijn ongenoegen te uiten over een situatie die zich vlak voor het einde van de wedstrijd afspeelde. Deze uitingen waren zo serieus en ernstig van aard dat de honden daar geen brood van lusten”, aldus sommige spelers.

Technisch directeur Ron Jans van Groningen laat aan Fox Sports echter weten dat het probleem is opgelost en de spelers gewoon met Mimoun door één deur kunnen. ‘Mimoun is vorige week aangesloten bij de groep. Op de trainingen is alles normaal verlopen. Dit weekend mocht hij invallen (tijdens een wedstrijd tegen Heracles Almelo, red.) en tijdens het duel was het contact met medespelers gewoon goed. Het kan best zo zijn dat spelers, bij de dingen die gezegd zijn, nog steeds hun bedenkingen hebben. Maar Mimoun functioneert binnen de groep.”

Het management van Monica Geuze benadrukt dat er geen mededelingen gedaan kunnen worden om het politieonderzoek niet te verstoren.

Lees ook: