De zeven beste anti-katertips uit verschillende landen

Foto: Publiek domein

Als je een kater hebt, wil je niets liever dan er vanaf komen. Wereldwijd zijn er verschillende trucjes om van dit helse gevoel af te komen. Skyscanner maakte een lijstje met de bizarste en meest efficiënte tips tegen een kater.

Tomatensap en rauwe eieren

Geef je lichaam een vitamine boost op de Amerikaanse manier; een tomatensapje met rauwe eieren. Voor wat extra pit kun je er zwarte peper aan toevoegen.

Gedroogde perziken

In Japan zweren ze bij gedroogde, zure perziken. Dit is de favoriete anti-kater snack van de Japanners.

Bier drinken

Ook Nederland staat in het rijtje van Skyscanner. Volgens de Nederlanders kun je bier het beste bestrijden met, inderdaad, bier.

Bacon broodje

Volgens de Britten kun je het beste na een hoop martini’s de volgende dag een broodje met bacon eten. Dit is ook gebleken uit een onderzoek van de University of Newcastle.

Pekelharing

Onze buurtjes in Duitsland geloven dat pekelharing met uitjes helpt tegen een kater. Je moet dit ontbijtje wel weg kunnen krijgen in de ochtend.

Penssoep

Zorg maar dat je geen kater krijgt in Roemenië, want hier bestrijden ze een drankje te veel met penssoep. De ingrediënten: koeienmaag, vet, zout, groenten, knoflook, azijn en room.

Garnalensalade

De Mexicanen pakken het een stuk chiquer aan; zij bestrijden katers met een garnalensalade. Deze salade bevat onder andere garnalen, limoen, uien en tomaten.